Top 10

Masszőr

A gyógymasszázs hatékonyságáról, előnyeiről, ellenjavallatairól lehet majd olvasni. Kérdésekre is szívesen válaszolok, bármilyen problémával kapcsolatban.

Friss topikok

  • drnéni: Egy jó masszőz keze aranyat ér! Nincs jobb dolog a masszázsnál, utána szinte újjászületik az ember... (2007.10.14. 10:13) Ellenjavallatok

Linkblog

Archívum

Ellenjavallatok

2007.09.30. 20:53 | Gyógymasszőr | 2 komment

Szeretném felhívni a figyelmetek néhány dologra, mielőtt masszőrhöz fordulnátok: masszázs előtt kikérdez-e a masszőr meglévő betegségeidről, odafigyel-e a túlzottan szemölcsös, anyajegyes területekre, visszerek esetén javasol-e kezelést.

Mivel én férfi masszőr vagyok, számomra duplán fontos a diszkréció is: pl. mindig kimegyek, ha a páciens levetkőzik, errre nem kell külön megkérnie.

Sokan nem tudják, hogy a masszázsnak ellenjavallatai is vannak, amikor nem csak hogy nem ajánlott, de tilos a masszázs: magas vérnyomás, visszeres láb, súlyos csontritkulás, menstruáció első napjai, kiterjedt szemölcsök, anyajegyek a kezelendő felületen és még sorolhatnám. Oda kell tehát ezekre is figyelni, nehogy félrekezeljék az embert.

Tapasztalatom szerint nagyon sok embernek kemény a háta, amit egyszerű simogatással nem lehet hatékonyan átmasszírozni. Így ha másnap fáj a masszázs helye, az nem feltétlenül jelent rosszat.

Ha bármilyen kérdésetek van, szívesen válaszolok.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://masszor.blog.hu/api/trackback/id/tr14181802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Eva Molnar 2007.10.08. 20:59:05

Én csak ajánlani tudom mindenkinek a masszázst, különösen a blog tulajdonosát, mert valóban precíz, diszkrét, alapos és professzionális. Ha aromamasszázst kérek, mindig elalszom a kezei alatt.

drnéni · http://www.szupertiszta.hu 2007.10.14. 10:13:15

Egy jó masszőz keze aranyat ér!
Nincs jobb dolog a masszázsnál, utána szinte újjászületik az ember. :)
süti beállítások módosítása